Kantarell

Åt smörstekta kantareller och kesella vanilj med Hallon till kvällsfika=)


Grönan=)

I Tisdags var vi på Gröna Lund och åkte karuseller å åt god mat=)
Lite lagomt så där med ca: 45 min kö för att åka en karusell...


Hotellfrukost<3

Jag älskar att äta frukost på hotell<3
Fanns så mycket att man inte kunde äta allt!


Måndag i sthlm

I Måndags när vi hade checkat in på hotellet gick vi in till stan för att luncha och kolla lite. Han inte gå i så många affärer då vi kom på att vi skulle boka biljetter till Cosmonova. Hittade en restaurang som hade väldigt goda hamburgare:)



Stockholm nästa!

Imorgon kör vi ner till Sthlm och stannar tills Onsdag! Är ledig fem dagar på rad, när hände det sist?? Så får passa på att göra något roligt då:) Har bokat hotell på Kungsholmen och jag längtar nog mest efter hotellfrukosten, gud vad jag ska svulla!!!!!




Mmm

God frukost som jag åt innan stranden=) Två stekta ägg, räkor och västkustsallad!


Mys fika!!

I går kväll var jag ner till Hemköp och köpte överaskningsfika till Johan! Blev jätte gott, åt tills vi nästan sprack!


Stranden=)

Äntligen var jag på stranden igen idag, var där med Magda å solade och käkade lunch=) Blev några timmars sol ialla fall, bättre än inga alls!!

Examensbevis...

Idag kom äntligen mitt examensbevis=) Gick mycket snabbare att få det än vad jag trodde! Nu känner jag mig stolt att ha det i mina händer!!!!:)


Fläskfilé

Jobbad till halv åtta och efter det blev det handling av mat.. När vi kom hem lagade Johan fläskfilé i ugn med grädde, paprika, färska champinjoner, soja, kryddor, bacon och ost!


Maxi

Jaha, hela dagen ska spenderas på Maxi.. Hade hellre varit ute på Hölik å solat å badat men det får bli en annan gång...


Senare..

Bilder på de två nyaste lägenheterna kommer senare...=)

Brynäsgatan

Inga bilder från Thereses lägenhet på Klövervägen i Lund heller tyvärr... Men här är lite bilder från Thererse lägenhet i Gävle där jag även bodde förr=)


Vildandsvägen!

Bilder från Lund:




Fler bilder..

Min första egna lägenhet i Kävlinge, "tyvärr har jag inga bilder från Malvavägen.."




Lite bilder

Här kommer några bilder på hemmet jag bodde i på Djursholm!! Bodde där ca en månad=)


Kina=)

Ikväll var vi på Kina och käkade, var skit länge sedan jag var där så det var extra gott=) Vi åt middag för 2! Magen är fortfarande helt uppsväld av all mat, tror jag åt mest av oss!


Kortspel

Ikväll var jag hos Fia och spelade kort med henne och Erik! Efter det spelade vi även yatzy, och vem vann överlägset? Jo jag!!!!=)


Hem igen:)

Johan kommer hem inatt igen:)

Jaha..

Då har Johan tagit ny bilen och åkt till Norge för lite jobb! Han ska börja måla där borta och han kanske kommer hem igen om ca 2 veckor... Får helt enkelt klara mig själv nu för tiden. Han åkte iväg tio imorse å är kanske framme om 10 timmar. Först kör han till Halden å skriver på jobbpapper å sånt och imorgon kör han vidare till Oslo! Det positiva är att han kommer tjäna en massa pengar=)

Cola!

På Maxi har vi sålt jätte snygga sånna där gamla cola flaskor! Köpte med mig en förpackning hem:)



Ny=)

Vår nya bil!!=)


Några timmar på stranden!

Dagen spenderades på Hölik, hann bara vara där i tre och en halv timma men bättre än inget alls! Så skönt i vattnet, badade två gånger och det var bara att kasta sig i! Hur härligt som helst:)

Lillfjärden runt

Ikväll gick jag och Magda ett varv runt lillfjärden! Så fint att gå där på sommaren! Vi avslutade med att kolla på fåglar som bor där som även är tama! De låg och solade och simmade runt:) De har ett litet hus de kan gå in i och får mat av några som tar hand om dem=)


Kaos, panik!!

Igår hade jag stägningen på jobbet! Allt flöt på bra, trodde jag... tills kassa 7 vägrade ge tillbaka pengar till kunderna!! Gaaaa vad gör man då?? Bara att ringa till bossen å störa henne... Fick stänga den å ta en annan kassa.. Självklart gick det inte att tömma den heller, så där stod jag å försökte ringa en support men där fick jag inget svar!! Fick ringa bossen igen å det var tur hon var snäll, jag fick lämna den å göra klart allt annat och sen fick jag äntligen gå hem. Klockan 22:00 kom jag därifrån... Kan säga att jag var ganska slut när jag äntligen kom hem!!

Shorts

Dessa funderar jag på att köpa när jag blir rik=)


Jobb, jobb...

Idag är det dags för jobb igen... Men vart är regnet? Står ju att det ska regna klockan 10! den senaste veckan har det varit strålande sol de dagar jag jobbat och sen lite sämre när jag varit ledig, men har bara varit ledig måndag och söndag på senaste... Skulle varit ledig i Lördags också men då fick jag ställa upp å jobba i alla fall...

Men nu tänker jag inte ta på mig några extra pass utöver mina vanliga, nej nu får det vara bra! Har ingen semester på hela sommaren och den 14 Augusti slutar jag på Ica och den 15 Augusti börjar mitt nya jobb så lite vill jag hinna njuta av sommaren också=)


Skor!

Igår beställde jag nya skor som jag ska ha till hösten! Fick även 30% på en valfri vara=)


Redo för stranden!

Packat å klart=)

Norrfjärden

Igår åkte jag och Magda till Norrfjärden för lite sol och bad. Tyvärr började det åska och regna så vi fick skynda oss hem från stranden.


Stugan

Förra måndagen var jag, mamma, syrran, daniel, alfred, elias, oskar, gustav, mormor & morfar i stugan. Barnen lekte å spelade kubb och vi andra gjorde inte så mycket!


Stängningen...

Idag hade jag stängningen på Maxi för första gången, tror jag gjorde allt man ska göra och tror att det gick bra, återstår att se imorgon... men det känndes bra ialla fall=)

Var inte så hemskt som jag trodde det skulle vara:)

Nytt jobb=)

I Fredags var jag på arbetsintervju för ett jobb som jag ville ha, har jobbat lite extra där i vinter och i vår. Bara någon timme efter den var klar ringde de och erbjöd mig jobbet=) wiiiihooooo!!! Jag fick det!! Den 15 Augusti börjar jag och den 14 Augusti jobbar jag sista dagen på Maxi.... Kanske sista dagen för alltid jag jobbar på Ica, vem vet?

Kommer sakna alla på Maxi:( men det ska bli roligt att göra något annat och ett jobb där jag får jobba med det jag är utbildad till! Fast lön också, det har jag nog aldrig haft=)


RSS 2.0