TOA

Fått upp en ny toa skylt på toadörren:)


Ringar...

Idag råkade jag shoppa tre ringar på Gina och en tröja på Lindex;)


Väskvakt=)

Jag har fått den stora äran att vara väskvakt i 6 veckor till min drömmväska, en mullberry:)


Snällt barn:)

Har bjudit mamma på lax i ugnen med räkor och citronsås med mathavre, avokado/fetaostsallad till!


Sökt jobb!

Jaha, då har man sökt lite jobb inför hösten då:)

Dagens middag

Japp detta blev min middag idag, åt även ett ägg med dillkaviar på:)


ZUMBA

Idag körde jag och Magda ett zumba pass för första gången:) Var roligt men salsa grejen kan jag hoppa över, är ingen salsakung direkt;)


Toppenhelg!!

Min helg började klockan kvart i två i Fredags. Han ta ett avsked av Fia som ska vara borta i Usa i 6 veckor!! Efter det tog jag tåget och åkte mot Gävle där det väntades after work med Therese och tre av hennes jobbkompisar! Jättegod mat och super trevligt folk! Blev lite mycket dricka, jag och Therese gav upp vid halv nio, helt utmattade och åkte hem och sommnade vid tio:)

Lördagen började med shopping ute i Valbo med en fika på waynes coffe! Sen for vi förbi stan å kollade läget, men det var lite segt att köra med 15.000 galna fans som var på torget för att ta emot Brynäs spelarna;)

Kvällen började med nått glas vin och en fantastiskt god kycklingsallad som Tess gjorde, efter det tog vi bussen och åkte bort till Kirre i Bomhus för lite förfest! Jätteroligt och trevligt hade vi det=) Kvällen fortsatte på Heart Break där vi dansade som bara den! Har aldrig varit så roligt att sjunga klappa händerna när du är riktigt glad som då, alla på dansgolvet sjöng med å dansade:)


Spontanklipp:)

Idag på jobbet fick jag ett spontant anfall och ringde och beställde en klipptid! Som tur var fick jag en redan idag, så efter jobbet stack jag iväg å klippt mig lite:) Mycket kortare i nacken nu och mera uppklipt fram! Är jättenöjd!


Lite påskbilder

Lite bilder från Påsk och på bebisarna:)


Påsk å bebisar

Påsken spendrades i Sollefteå med la familja:) Kan även skriva att jag har blivit moster igen åt cirka 35 bebisar! Det ni:) Bilder på de små kommer senare!

På långfredagen gjorde vi plankstek, gud så gott det var, vill ha sådana plankor!!

Vaknade på påskaftonen och det första jag sa var att vi måste göra påsk cupcake! Jag och Affekock tog saken i egna händer och slängde ihop några riktigt snygga, goda sådana!




Marsipan nagellack!



Nytt nagellack från Isadora i färgen Marsipan:) Måste vara snygg tills påskfirandet på jobbet imorgon! På kvällen ska vi på middag, blir 17 stycken totalt:)

Flyttklar!

Igår blev flytten klar! Puhh efter nästan 7 timmars slit med städning så var vi rätt nöjda:) Möblerna och sakerna flyttade vi i Lördags! Tack för all hjälp vid flytten!

Nu väntar jag bara på att målarna ska komma efter påsk, även på att få byta säng! Min säng fick inte plats i sovalkoven....sängen var 2 centimeter för bred... Surt, så nu har jag en sängö mitt på vardagsrumsgolvet:) Andra har köksöar, jag kör på sängö!

Bilder kommer senare efter ommålningen!

RSS 2.0