Egen fisk!

Har gjort fiskgratäng för första gången i mitt liv! Känner mig ganska duktig, imorgon får jag känna hur den smakar, om jag lyckades eller inte:)


Parmaskinka

Har precis slängt ihop en parmaskinksallad bestående av: Parmaskinka, salladsmix, gurka, tomater, paprika och fetaost=)


Ser det snöar!

Denna syn var det första jag såg när jag vaknade idag:(


Första ljuset tänt!

Nu är äntligen första ljuset tänt:)


Granen står så grön å grann i stugan=)

Äntligen är granen färdig monterad och pyntad! Nu står den så fint inne i vardagsrummet! Är sjukt nöjd över pyntet på den också=)


Bli min granne!

Om någon vill bli min granne nästa år så kan du köpa en "låda" ungefär en halv minut från centrum! En tvåa blir din för endast ca: 2,5 miljoner=) Kortet är taget från mitt köksfönster! Nu ska de bara hålla på att bygga över ett år...


Klappar

Idag slog jag in lite julklappar! Blev rätt nöjd:)


Stan med mamma

Idag blev det lite shopping på stan med mamma! Fixade 2 julklappar till Therese=) Sen blev jag bjuden på jambomacka av mamma!


Havsutsikt!

Idag märkte jag för första gången att jag har havsutsikt från lägenheten=) Bara sådär 6 månader senare!


Samma kjol?

Det nalkas utgång ikväll tror jag, en spontan utgång! Men frågan är bara- hade jag samma kjol sist jag var ut? Jag kommer inte ihåg:)

Julpynt!

Nu har jag äntligen börjat julpyntat här hemma=) Snart ska granen upp och bli klädd och sen är det bara lite småsaker som fattas! Här kommer ett smakprov:


Skvaller

Jag är en sådan person som älskar skvaller! Skvaller är ju det bästa som finns, ja om det är bra och smarrigt skvaller=) Om ni har något extra bra skvaller så hör av er till mig!

Alla människor skvallrar, barn som vuxna, ja till och med gamla tanter:) Jag kommer nog bli en gammal skvallertant som sitter och fikar med mina kompisar på hemmet och skvallrar en massa!!


Kiss & Bajs..

Bajskorv, kisskorv, prutt, fis.... får jag höra på jobbet varje dag! Det bästa barnen vet är att prata kiss och bajs, så vi har infört en regel: Gå in på toa och säg bajs tills du tröttnat:) Men de tycks hela tiden glömma bort den regeln. Men jag kan faktiskt förstå varför de tycker det är så roligt med bajs! Har själv varit fasta i den fasen och okej jag erkänner jag kanske inte riktigt har kommit ut ur den än.. Jag erkänner att jag vid 26 års ålder fortfarande är i kiss och bajs åldern...:) Eller lite i alla fall!


Ny mugg!

När jag fyllde år fick jag fina muggar av Therese i present som jag har funderat på hur länge som helst! Men klantig som jag är glömde jag de i Gävle så Therese tog med sig de upp till Hudik i Lördags!


Helgen som varit

I Lördags var det julshopping som gällde. Åkte runt överallt plus att vi gick på stan och jag kan nog säga att jag shoppade i alla butiker förutom två stycken...:) Allt ifrån julgran till julduk och småplock!

Klockan två kom Therese med tåget från Gävle och vi drog till Jambo för en jambomacka. På kvällen såg vi Breaking dawn på bio med Magda och efter det drog vi hem till Magda och snackade massa skit=)

Söndagen började med storstädning av mammas kök, efter det julmarknad och någon affär. På eftermiddagen bjödd vi hem mormor och morfar på stek. Kvällen avslutades med fika hos moster!


Fredagen 18/11

I Fredags kväll kom kusin hit och vi åkte och köpte sushi:) Tryckte i mig 17!!stycken!! Den var hur god som helst!!


Dagens mat!

Gud vad bra jag är på matlagning! Blir faktiskt lite förvånad över mig själv:) Idag kockade jag ihop Kyckling med parmaskinka balsamsås, ris och en fetaostsallad!! Blev ju hur gött som helst!!




Ja tack!

Om jag viste att jag skulle på någon stor nyårsfest så skulle jag köpa denna klänning och om jag haft några tusen över skulle dessa två koftor från Odd molly bli mina=)



Tjock?

Känns som jag bara bloggar om mat! Om det är någon som inte känner mig som läser kanske ni tror att jag inte gör annat än att äta och jobba men jag har faktiskt ett liv på sidan också, eller ja, ibland! Ni kanske tror att jag är värdens fetaste människa som bara hehe nu ska jag äta å bli ännu tjockare!! Men jag är inte där än! Kom till baka om 10 år så kanske jag slänger in en bild på hur jag ser ut då! Men nej jag har faktiskt inte som mål att gå upp mer i vikt=)


Vila i frid

Vila i frid<3


Pepparkaksbak!!

Så, nu har jag precis blivt klar med pepparkaksbakning!! Goda blev de också så nu kan jag och Elin äta mysfika imorgon på jobbet=)


Pannacotta!

Igår kväll var jag väldigt duktig och gjorde vaniljpannacotta till efterrätt! Till varmrätt blev det entrico, potatisgratäng, fetaostsallad, chilibea och gelé!


naaww

Haha=) Lilla jag för några år sedan:


Dumle kaka, ja tack!!

Min tur att ansvara för Fredagsfikat på jobbet idag! Vilken prestationsångest och tävling jag har gått omkring och kännt i flera veckor! Kommer de gilla mitt fika? kommer jag skämma bort mig för alltid? Kommer det bli bränt? Vad ska jag baka? Hur många sorter?

Blev till att baka dumlekakor igår med nobless i och jag klarade mig bra! Malin vilka goda kakor du bakat! Malin jag har ätit två stycken och skulle kunna äta fem till! Ja jag lyckades nog! Nu gäller det bara att göra något ännu bättre nästa gång=)


Mjölk i finglas!

Varför är det mycket godare att dricka mjölk ur ett fin vinglas från kostaboda än ett billigt vanligt från Ikea?=)

Lyckan för mjölket varade dock inte länge då glaset gick i tusen bitar när jag diskade det=( Varför just du? Mina finatse glas... Nu har jag bara tre stycken kvar... tre stycken betyder att det blir ojämt antal glas i skåpet....


Släcka bränder!

Idag var jag och Linnea från jobbet på brandstationen på brandutbildning! Var väldigt intressant och lärorikt! Fick även släcka en brand helt själva och rädda en docka från att brinna upp, var en brandfilt som man skulle kväva elden med, var faktiskt rätt roligt och häftigt=)




Sundsvall igår

Blev lite shopping i Sundsvall, bland annat en svart kofta, vitt linne, vit mössa, en ögonfransböjare från make up store, golvlampa, liten lampa, och lite annan smått från Ikea=)

Lunchade på Ikea och fikade på waynes coffee!


Manis

Igår kväll var vi på Manis och åt middag! Var jättegott, blev även jättemätt:)

Till varmrätt åt jag: Pepparrullad oxfilé, primörer, cognacsflamberad pepparsås och Idahopotatis!
Till efterrätt åt jag: Fried camenbert med hjortronsås och vaniljglass!


Bläää!

Måste ta min polack salva- acnefan ikväll alltså! Ganska roligt namn på en salva för finnar, "acnefan"=)

Har fått en mördarfinne på kinden som inte vill försvinna! Nu jävlar ska jag sakta men säkert döda den med fansalvan!!!

Kärlek!

Kille fyra år: Malin! Jag älskar dig!

Det ska börjas i tid=)

Gratäng!

Idag var jag en riktig husmor och gjorde jättegod mat! Kycklinggratäng med gul å röd paprika, grädde, tacokrydda, tacosås, ost och tacochips på! Till det blev det ris och sallad!


RSS 2.0