Bestämmt mig!

I Fredags bestämmde jag mig för vilken lägenhet jag ska flytta in i! Tog den som ligger brevid min nuvarande, skönt att slippa flytta så långt=) Behöver inte ens packa någonting, det ända som blir jobbigt är flyttstädningen men jag hoppas jag får mycket hjälp!

Dagens träning och bebsimys<3

Gick till jobbet idag vilket tog cirka 35 minuter! Var minus åtta ute men jag svettades som en gris:)

Efter jobbet skulle jag ha gått hem också men fick skjuts.. Skippade bodypumpen idag men på Torsdag blir det combat om jag hinner eftersom jag stänger på jobbet! Åkte till Magda och sedan vidare till Marie och hennes underbara söta fyramånaders bebis=) Värdens goaste unge som bara flina och var glad hela tiden! Fick hålla i henne nästan hela tiden:)



Måndag 30 Januari!

Hej! Idag börjar jag dagen med cirka en halvtimmes promenad till jobbet! Efter jobbet blir det promenad till träningen, börjar med en timmes Afro och direkt efter blir det en timmes Power balance=) Kommer bli en härlig dag!!

Lägenhetsvisningar!

Igår efter jobbet var jag och kollade på två lägenheter! Båda två var en och en halvor. Den första låg borta på öster och var på 42 kvm, den hade en jättemysig sovalkov som var som ett eget litet rum:) Stort vardagsrum, ganska stort kök och stor hall. Minus var att det inte fanns någon parkering till.. och att den ligger lite långt från stan.. typ 10 minuters gångväg!

Den andra lägenheten ligger vägg i vägg med den jag har nu:) Alltså min närmsta grannes lägenhet. Den är på 50 kvm och har en carport, alltså samma som jag har nu! Liten hall, sovalkov, ganska stort vardagsrum och litet kök. Men den ligger jätte centralt och jag trivs så himla bra med läget!

Det skiljer bara cirka 300:- i hyra, och det är inte så farligt! Tror det får bli den i samma hus som jag bor i nu:) Slipper jag flytta så långt, bara till dörren brevid=)


Kom på...

Kom precis på att jag borde gå till jobbet idag men det är lite sent att komma på det nu=( Skulle varit skönt att gå eftersom det inte blev någon träning igår...

Erkännande...

Jag måste erkänna att jag hoppade över dagens träning.... Är faktiskt hemma och lagar mat istället! Jag får träna ännu hårdare på Torsdag istället=)


Mullemeck!

Idag ska jag tillbringa dagen på Mullemeck här i Hudik:) Är en utbildning för förskollärare i komunen och jag skulle gå från min avdelning! Vet inte riktigt när det börjar men hoppas på 9-16, den tiden var det innan jul när några andra gick...


Solglasögen och vår!

Nej nu har det snöat hela dagen och okej jag erkänner, det är väldigt roligt att åka madrass med barnen i pulkabacken med jobbet! Men nu vill jag ha lite vår! Eller i allafall snart!

Jag vill gå i mina snygga solglasögon, sitta och sola nere vid hamnen, börja springa med Elin, Gå i nya vita låga converse, min ljusa gamla lee jeansjacka, kavajer, dricka vin på Thereses balkong, cykla till jobbet, köpa nya söta små klänningar, gå runt i snygga långklänningar, ha ljusa snygga väskor, gå till krogen i nya sandaler, köpa massa nya ballerinaskor, ha picknik i en park och vara ute hela natten!!

Två månader kvar och sen kan vi börja räkna ner=)




Ni har väll

Ni har väll inte missat att så ska det låta börjar ikväll klockan åtta på kanal 1!!!!=)

Veckans träning!

Nu till veckan har jag planerat in tre träningspass!

Måndag: Bodybalance.

Tisdag: Bodypump.

Onsdag: Vilodag.

Torsdag: Bodycombat.

Har aldig provat på Bodybalance så får se om vi vågar oss på det imorgon:)


Shopping!!

Åkte på Mio idag och beställde köksbord och 6 stolar till! Ska ringa till veckan och höra när jag kan hämta det, fanns bara 4 stolar kvar i hudik så de fick beställa två till från Gävle! Färgen är inte riktigt vit utan lite grå vit fast det är nästan snyggare än det knallvita!

På Intersport hittade jag en till jacka, köpte ju en förra helgen också:) Denna helgen blev det en svart skidjacka! Perfekt att ha! 990:- istället för 1800:- Jag är bäst på fynd!

Blev även en morgonrock på Gina för en 50 lapp:)







Lattemuggen som jag köpte på Åhlens:


Allergisk?

Börjar fundera på om jag är lite allergisk mot pälsdjur (katter). Eller, har väll inte direkt börjat fundera utom det har jag även tänkt på förut då jag hade egen katt..

Så fort jag åkte bort hemifrån och sov borta så var jag mycket bättre i ögonen, de rann inte, kliade inte och så vidare. När jag bodde i Gävle fick jag också ta ögondroppar nästan varje dag, bodde med en katt där.

Magda har två långhåriga katter, och igårkväll när jag kom hem därifrån så kliade och rann ögonen, gjorde även det hela natten och de svider och kliar fortfarande...

Tråkigt om man är känslig för katter eftersom jag vill skaffa två stycken egna nu!

Min förra katt Myra=)




Homemade sushi!

Jag, Sarah och Magda provade på att göra egen sushi igårkväll hemma hos Magda! Resultatet blev faktiskt jättebra=) Väldigt gott och trevligt var det!






Dagens middag!

Efter jobbet han jag slänga ihop en nyttig god middag:) Blev kycklingfileér med kryddor på i ugnen, en kall sås gjord på matlagningsyogurt med kryddor och hackade körsbärstomater, matvete och fetaostsallad till!


Dagens träning!

Jag gjorde det! Jag klarade det! Jag åkte och tränade direkt efter planeringen helt själv, utan en träningskompis!! Vuxenpoäng till mig! Är jättestolt och nöjd att jag kom iväg helt själv=) Blev en timmes bodycombat!!

Planering..

Slutade kvart i två idag och nu måste jag åka tillbaks till jobbet för veckoplaneringen! Känns lite tugnt då jag för engån slutat tidigt att behöva åka tillbaka men bara att gilla läget!

Efterår blir det förhoppningsvis ett pass bodycombat, är ju det roligaste passet på veckan! Får se om jag får med mig någon att träna med!

Mera shoppingfynd=)

Jag har gjort det igen! Jag har hittat grejer på Åhlens idag som jag betalade 188:- för sammanlagt, skulle gå på exakt 668:- annars:) Blev tre vassa köksknivar, en lattemugg i porslin som tål värme och kyla och en liten hylla till köket som jag har varit på jakt länge efter:) Bilder kommer när jag orkar ta fram kameran!

Träning och sen middag!

Ännu ett träningspass avklarat med bästa Elin=) Körde bodypump och satan vad roligt och jobbigt! Har inte kört det sen innan jul så det var ett tag sen, måsta till och med köra med lägre vikter men snart så kanske jag får lite muskler!! Kan ju hoppas i alla fall..:)

Var till och med så hurtig så vi tog oss en promenad hem efteråt!

Nu har jag precis ätit en sen "middag", han bara äta ett äpple efter jobbet.. Det blev hjärtegott bröd med keso med fyra sorters lök och rostbiff, en kopp chaitee och en mangosmoothie!


Lördagsgodis

idag blev naturella nötter! Mums!! Inte ätit "Godis" sedan nyårsafton nu faktiskt och inga chips och kakor heller för den delen:)


Shoppingfynd=)

Plöjde igenom stan med mamma idag! Hittade en oddmollykofta som var som en liten jacka, kostade 2.200:- och halva priset, perfekt att ha till våren. Tyvärr blev det inget köp av den då jag inte riktigt hade råd:(

På MQ hittade jag en kappa som jag köpte, kostade 1.499:- och så var det 70% så blev 449:-, bra kap!!

Köpte även en kavajliknande sak inne på H&M som jag även kollat på i höstas! 120:- istället för 349:-

Bäst på att hitta fynd=)



Gårdagens träning!

Igår direkt efter jobbet stack jag och Elin iväg på ett bodycombat pass med en ledare vi aldrigt haft förr! Riktigt roligt och jobbigt var det, nu längtar jag bara tills nästa Torsdag!!


CSN

Hehe! Igår kom dommen från csn då... som jag väntat efter detta brev.. Gick in på hemsidan och såg att jag skulle betala över 2.000:- fyra gånger per år men det går ju inte så jag ringde och bad om att få betala varje månad istället! Det är mycket bättre för annars har jag inte råd..

712:- per månad ska jag alltså betala nu i ett antal år! Stod att det var uträknat på 25 år men det kan inte stämma, måste vara mycket längre jag ska betala tillbaka.. Jaja, jag kommer i allafall hinna innan jag går i pension=)


Trött på puré!

I alla matlagningsprogram nu för tiden och i Sveriges mästerkock och alla andra tävlingar ska det göras puréer av alla slag! Har redan tröttna på det fast jag inte har ätit det än och inte vill jag heller! Puré är för bebisar!! När ska alla inse det?

(Måste bara få skriva av mig min ilska)

"Bara för att jag är så emot puré kommer jag nog själv stå i köket och slänga ihop en snart...."


Nya Converse?

Till våren behöver jag nya vita Converse, blir nog låga i år då jag bara haft höga. Mina rosa är jätteskitiga, de svarta är skitiga och de vita är skitiga och trasiga...


Hallonsmoothie!

Har precis provat att göra hallonsmoothie med hallon, kvarg, naturell yoghurt och vaniljpulver! Kan säga att jag höll på att göra sura miner när jag smakade den:) Den blev jättesur så jag fick ta i lite sötin och lite vaniljsocker också! Resultatet med de tillkommande sakerna blev jättegott!!


Dagens

Dagens träning fick bli storstädning i cirka en timme=) Blev rent och frächt på köpet också, och julgranen är även borta den med! Efter städningen blev det veckohandling på Maxi och sen ska jag laga kyckling i ugnen med apelsin, matvete och hemmagjord tzatsiki!


Dagens promenad

Efter frukosten blev det nästan en timmes promenad=)

Inte så extremt...

Det händer inte så extremt mycket i mitt liv just nu så det ända jag visar nästan är vad jag äter, kanske inte så intressant men bättre än inget:)

Middagen igår bestod av Ryggbiff, reflade potatisar, pepparsås, stekta champinjoner, majskolv och gröna bönor:



Dagens frukost blev två fincrisp med keso och en mugg grönt the:



Dagens lunch fick bli avokade med keso och kryddor, ett ägg med lite majonäs och lite bubbelvatten:



Middagen blir hemma hos mamma!

Tack banken!

Har fått pengar på två olika konton nu från banken! 36,36:- på ena och 16,30:- på det andra...Alltså 52,66:-. Vad ska jag göra med alla pengar??:)


3dagars dieten

Dag 1

Frukost:
En halv grapefrukt
En skiva rostat bröd
2 tsk (tesked) smör el. jordnötssmör

Lunch:
1/2 kkp (kaffekopp) tonfisk i vatten
1 skiva rostat bröd utan smör

Middag:
2 skivor kött á 100 gram
1 kkp kokta gröna bönor, färska el. frysta
1 kkp inlagda rödbetor i ättika
1 litet äpple
1 kkp vaniljglass

Dag 2

Frukost:
Ett kokt ägg
En skiva rostat bröd utan smör
En banan

Lunch:
1 kkp keso
5 salta crackers (kex)

Middag:
En kokt korv
En kkp kokt broccoli färsk el. fryst
1/2 kkp kokta färska morötter
En banan
1/2 kkp vaniljglass

Dag 3

Frukost:
5 salta crackers
En skiva fet ost
Ett äpple

Lunch:
Ett kokt ägg
En skiva rostat bröd utan smör

Middag:
1 kkp tonfisk i vatten
1 kkp inlagda rödbetor i ättika 1 kkp kokt färsk blomkål
En halv melon
1/2 kkp vaniljglass

Till detta så får man dricka hur mycket vatten man vill.

Rekommenderad träning

Det finns ingen rekommenderad träning till 3-dagarsdieten. Frågan är om man skulle orka träna överhuvud taget.


Fördelar

Det finns inga.

Nackdelar

  • Du får inte i dig tillräckligt med näringsämnen.
  • Du kommer inte orka med något i samband med dieten.
  • Du kommer bara förlora vätska.
  • Du kommer mer än troligen gå upp mer i vikt igen när du återgår till normal kost.

 

Tycker detta var en rolig diet, någon som är sugen på att testa?


Satans tvättmaskin

Det har hänt igen!! Tvättmaskinen går inte att öppna och det står massa konstiga saker... Jag får inte ut min tvätt och får köra den i en timme och tjugominuter igen!!!! Ska ner nu klockan ett så jag hoppas att det funkar då!!


Mina drömmar

En av mina största drömmar är att äga en Mullberry väska, tvåa kommer Chanel:)


Beställt från H&M

Detta kommer hem till mig i slutet av månaden:


Klädd till våren

Så här ungefär vill jag gå klädd till våren, mycket färg och randigt:


Anna Skipper!

Igår intog Anna Skipper mitt kök! Nu får vi bara äta hennes mat resten av året!! Nej det kanske slinker ner någon mcdonalds mat några gånger också:)

Här är resultatet av maten, titta, njut och bli avundsjuka! (Kan säga att det är lammfärs och inte vanlig köttfärs i,):



Så här är det inte helt ovanligt att se mig när det pågår matlagning hemma:



Första träningen för i år!

Trotsade mitt knä/ben igår och tog en promenad på cirka 40 minuter när jag kom hem från jobbet! På kvällen stack jag och Elin iväg på ett bodycombat pass, kan säga att passet var nytt så det var ganska jobbigt och svårt:)

Ungefär såhär såg vi ut:)


Skryt över chili:)

Måste bara skryta över min chilicorncarne som jag lagade helt själv från grunden nyss:) Första gången jag gör en "riktig" och jag lyckades!!

Bild från middagens rester, (Mycket godare än det ser ut...)


Första vurpan gjord!

Ja då var årets första vurpa gjord! På väg till bilen på jobbet... Blöjpåse i den ena handen och väska i den andra! Blev blöjor hela backen, fy..... Byxorna gick sönder och det blödde på knät:( Haltar lite halvt och har skitont....

Tack 2012 för att du började så bra!! Tack!!

En dålig mobilbild som bevis:






Mål 2012

Vad konstigt det känns att skriva 2012...

Mina mål för 2012:

Börja träna mer och fler promenader- "Som ungefär hela Sverige brukar ha i Januari"...:)

Försöka att inte vara så snäll- "Inte vara så dummsnäll hela tiden...Det känar jag inget på."

Bli mer självständig och bara göra det som känns bäst för mig!- "Inte lyssna på andra så mycket."

Kanske köpa mig en alldeles egen bil- "Har ägt två bilar i mitt liv och är sugen på en tredje.."

Kanske skaffa mig två katter- "Har haft två katter tidigare så kanske dags att återuppta djurlivet"

Försöka hinna med minst två utlandsresor- "Förra året han jag bara med en.."




2012

Nytt år idag då! Första dagen på det nya året och jag har invigt det med att storstäda och plocka bort julen, men granen får stå kvar ett tag till för den är så fin=)

Nytt år betyder nya saker till hemet och lite uppfrächning! Har köpt två lexingtonhanddukar, en lexingtonduk och en kökshandduk!


RSS 2.0