Fruktkoma och flytt...

Har haft fullt upp sedan i Torsdags.. Flyttat jobbat, grillat, städat å sånt! Idag var vi i den förra lägenheten å städade i 5 timmar, och imorgon gör vi ett sista ryck å städar klart där...

Vi har fått ordning i den nya lägenheten men en stor inköpslista är skriven, mitt mål är att bli klar med alla köp i mars:) alltså har vi 8 månader på oss för sedan vill jag börja spara pengar till en semester!

Just nu kollar vi på en film och har precis vräkt i oss ett helt fat med frukt... Var länge sen vi åt så mycket frukt men gott var det!




Snott skåp=(

Igår när jag kom till jobbet hade någon satt hänglås på mitt skåp!! Skåpet har jag haft i ett år och där inne var även mina jobbarskor, någon hade alltså tagit mitt skåp å låst in mina skor:)

Jag frågade ut alla på jobbet men ingen var skyldig, men sen hände det! När jag slutar och går in i omklädningsrummmet är låset borta och allt var som vanligt igen:) Kanske någon som kände sig skyldig och gav upp till slut efter att ha blivit utfrågad:)

Flytt!

Idag får vi börja flytta in i nya lägenhetetn, men först ska jag jobba i 7 timmar!! Dagen innan midsommarafton så det kommer nog gå snabbt och det kommer nog vara kaos på jobbet, alla är som galna hundar! Varför måste alla hetshandla bara för det är midsommar?? Förstår inte varför folk ska ha så mycket, det är väll bara att köpa en köttskiva å slänga på grillen?:)

Packhjälp har vi iallafall idag, tur är väll det, finns många som lixsom segar sig allt de kan när de packar sina varor, sånt kan man bli liiite irriterad på=)


Långpromenad...

Jag, Lisa och Isak var ut på en lååånnng promenad precis.. Viste att det skulle komma en mördarbacke men gick fel först så vi fick kämpa oss upp för 2 mördarbackar, helt sluta när vi kom hem!!


Punka...

När vi kom hem till Hudik igen och skulle köra från Hemköps parkeringen stoppade en gubbe oss och sa att det var punka på framdäcket.... Fy fan!! Ska ett däck inte hålla längre än ca: 2 månader?? Skit däck!!!!!!!


Shopping hela dagen=)

Var i Sundsvall idag, Johan köpte tre tröjor, jeans shorts och flipflops, jag hittade en jumpsuit på Cubus med svalor på. Efter shopping och lunch på Birsta gick vi vidare till Ikea för ännu mera shopping. Där hittade vi bland annat ett soffbord, en avlastningsbänk, två hyllor, en hampen matta, glas, skärbrädor, vassa köksknivar, knivställ och kanske lite mera som, jag inte kommer ihåg nu..


Ny telefon!

Idag inpuls köpte jag en ny telefon=) Förlängde mitt abonemang och då passade jag på att slå till med en samsung galaxy ace! Den håller på att ladda nu så har inte hunnit testa den ännu.


Fina burkar.

Sist jag var på Ikea köpte jag fyra stycken burkar som jag tänkte ha sötningsmedel, fiberhusk och lite frön i.
De var lite tråkiga så jag piffade till dem:)

Före:                                                                                          
Efter:

Lite nytt....

Här är några saker som jag köpt för en del av presentkorten:


Presenter!

Några av alla presenter jag fick på examensfesten:                  


Examensfest & mamma 55 år!!

I Söndags var det dags att fira mammas 55-års dag plus min examen! Jag åkte hem till Hög vid tio tiden och klockan tre kom de första gästerna, tror att vi blev cirka 36 stycken! Vi bjöd på tårta, kaffe och en massa sallad.

Jag fick jätte fina blommor och paket och presentkort=)





Pizza!!

Efter balen gick jag hem för att hämta Johan och vi måsta äta middag så vi gick ner på stan och kollade men det var ganska fullt på alla uteserveringar... Var sugen på Manis men smockat med folk så det fick bli pizza och langos istället på en nyöppnad pizzeria!!


Bal den 11 Juni!

Igår var det dags för bal för de som tagit studenten och självklart var min kusin Lisa med på den:) Innan de går in där de skall vara samlas alla i en park i flera timmar och minglar runt och sånt.. Efter mitt jobb skyndade jag mig dit och kollade!




Grillning på Maln 10 Juni=)

På kvällen när studenten var klar och efter att Therese åkt hem till Gävle igen bestämde jag och Johan oss för att åka ut till Maln och grilla. Lägenheten är så varm så vi vill helst undvika att vara i den när det är så varmt.. Vi köpte med oss en engångsgrill och en massa kött!


Studenten den 10 Juni 2011

I Fredags var det dags för studenten här i Hudik igen, detta år tog min kusin Lisa studenten. Vi började med att kolla på studenttåget då alla elever går genom hela stan, efter det samlas de i Borgarparken innan man åker hem och äter å fikar en massa=)


Torsdagen 9 Juni

I Torsdags kom ju Therese upp med tåget från Gävle, tänkte åka till Hölick men vädret såg inte så lovande ut... Istället hämtade vi upp Magde och drog ut till Maln och där blev det strålande sol och fyra timmars solning=)



På kvällen grillade vi hemma hos mamma vilket var super gott!!


En timme kvar!

Om en timme ska jag hämta upp Therese på tågstationen! Hoppas det är varmt ute för då åker vi ut till Hölick, hölick är nog det finaste badstället i kanske hela Sverige. Inte många städer som har det lika fint som Hudik på sommaren:)




Mamma 55 år!

Dagen började med att syster kom till mig från Sollefteå. Vi Shoppade lite och lunchade på Jambo. Efter det gick vi på ombonat och köpte presenter till mamma som fyller 55 år idag=) Det var bara jag och Johan som viste om att syster skulle komma hem idag, jag hade lyckats hålla det hemligt för alla i min närhet (bra jobbat till mig själv).

Jag hade sagt till mamma att vara klar klockan 18:00 för avfärd till hemligt ställe, så jag hämtade henne och körde in till stan! Hade bokat bord för sju personer på medelhavskällaren i Hudk, när vi gått in i resturangen kommer syrran, mormor, lisa och agneta och mamma fick en liten överraskning när syrran kom in:) Maten var hur god som helst och alla blev mätta å nöjda! Vi avslutade kvällen med att köpa med oss tårtor och åka till agneta och fika!


Examen!!!!!=)

Igår var dagen som jag aldrig trodde skulle komma... Dagen då jag tog min högskoleexamen!! I fyra ÅR har jag pluggat och igår blev jag färdigutbildad och nu kan jag kalla mig för förskollärare på riktigt=) Två högskolor senare sitter jag här, ganska häftigt! Tack bästis Therese för alla år som du stått ut med mig;)

Sista dagen i skolan och vädret var kanon, kunde inte fått bättre väder. Efter skolan gick vi in till stan å åt lunch på brända bocken i Gävle, maten var det godaste jag ätit på länge och en iskall cider gjorde inte saken sämre=)

Efter maten mötte vi upp Anna för lite sol och häng i parken, härligt, härligt!!

Utgången!

I Fredags var det klassåterträff för niorna, var 10 år sedan jag slutade högstadiet!!! 10 år har gått, hur gammal är inte jag??

Utgången blev lyckad, dansade hela kvällen och träffade massa folk som man inte pratat med på 100 år=)
På lördagen mådde jag som jag förtjänade... fy fan=)

Innan vi stack ut var Jag, Sara och Emelie hemma hos Magda och förfestade, mycket trevligt=)




En sväng på stan och fest=)

Om en timme ska jag ner på stan och möta upp min lilla kusin Lisa, hon tar studenten och har bal nästa helg så vi ska shoppa lite grejor till det=) Plus att jag måste på systemet, hitta en examenspresent till Kristin som precis tagit sjuksköterske examen, och mycket annat...



Klockan 18:00 ska jag vara hos magda för lite förfest och sedan blir det utgång=)

Mojito!

Har precis varit ute på balkongen och druckit mojitos=)


Jag och Johan har diskuterat inredning också, vi kommer aldrig komma överens om vad vi ska ha. Jag anser och vet att jag har bäst smak och jag vet att jag är väldigt duktig när det kommer till inredning men han har en helt annan smak tyvärr.... Vi tycker helt tvärs emot varandra...

Det slutar nog med att vi flyttar till två olika lägenheter=) Nejdå, jag hoppas vi kommer överens tillslut!

Middag ute!

Idag hjälpte Johan och hans föräldrar mig att flytta till Hudik, som tack för hjälpen bjöd vi ut dem på café bolaget på middag! Det är nog inget ställe som jag kommer besöka igen men det var roligt att testa på:)

Strax ska jag och Johan gå ut på balkongen och dricka lite mojito=)

Hej då Gävle, hej Hudik!

Idag lämnar jag Gävle för att flytta hem till Hudiksvall, "Glada Hudik". Jag har bott i Gävle i 20 månader och nu säger jag hej då.


Julbocken i Gävle som tyvärr aldrig brann ner under min tid där=)

I Gävle har vi pluggat, shoppat, festat på heartbreak och gud vet allt vi gjort där=) Roligt har vi haft det!!
Idag flyttar jag in i Johans lägenhet och där tänkte jag bo i ungefär 1 månad tills det är dags att flytta en trappa upp:)


Norrland till Skåne del 3, den sista.

Från April 2007 till Juni 2009 bodde jag i Lund. Therese och jag hängde ofta på vårt stammisfik coffee break, det bästa cafét i Lund om ni frågar mig!

När vi var ute och festade och dansade var det oftast på Herkules inne i Lund som ni hittade oss på;)

På våren och sommaren åkte vi så ofta runt i Lomma och Bjärred med Danmarks bron som utsikt, ibland köpte vi värdens godaste mjukglass vid långa bryggan i Bjärred.


Våren 2009 bestämmde sig jag och Therese oss för att lämna Skåne bakom oss men vart skulle vi ta vägen? Jo vi tog beslutet att flytta till Gävle, så runt den 3 Juni tog vi allt vi ägde och flyttade till Norrland!

Norrland till Skåne del 2

Efter ett år i ettan i Kävlinge var det dags att flytta till något större, flytten gick in till Lund. En trea på 59 kvm ganska centralt. Sökte in till Förskollärar utbildningen i Malmö och sa upp mig från Maxi. Första dagen i skolan var jag ganska nervös, jag från en liten by i norrland skulle hitta i storstaden Malmö...hur skulle detta gå?

Väl på högskolan hittade jag min trogne följeslagare Therese:) Vi fetsade, pluggade, tränade, ja vi blev oskiljaktiga och gjorde nästan allt tillsammans.




Åtta månader senare kände jag för att skaffa mig ett extrajobb, ringde Ica Malmborgs i Lund och de ville ha mig!! Jag var med extra jobb samt sommarjobb. Fick jobbet med ett krav, att jag skulle fortsätta jobba extra även till hösten, självklart ville jag det=) Tack alla ni på Malmborgs för tiden jag fick med er.




Det sista arbetet och flyttpackning...

Idag ska jag och Therese göra klart vårt arbete, det sista på kursen och det sista någonsin...
Känns lite tråkigt att lämna klassen men skönt på ett sätt. Efter det ska jag packa det sista, har alla kläder kvar, flytten tillbaka till Hudik går imorgon..


RSS 2.0