Dammsugare..

Blev en dammsugare i Sundsvall, även nya varma handskar, en kastrull, knivslip och en pall som jag ska ha i hallen!


Micro

För någon dag sen köpte jag en ny micro på Maxi=)


LINDOS<3

En av dagarna på Rhodos spenderades på Lindos!! En av de finaste platserna som jag sett! Det är även medelhavets mest fotograferade plats!!


Mot Sundsvall!

Idag kör vi upp till Sundsvall för lite shopping! Johan behöver nya vinterskor och vinterjacka! På mediamarkt ska jag nog köpa en dammsugare om jag hittar den jag vill ha..


Semesterbilder del 3!


Semesterbilder del 2!


22 Oktober

I Lördags var vi först hemma hos Magda och Micke eftersom Magda fyllde förra Onsdagen! Där bjöds det på smörgåstårta, vanlig tårta och muffins! Efter fikat åkte jag, Magda, Sara och Emelie hem till mig och drack lite!

Bestämmde oss för att dra till hogges, även gossip fick sig ett besök!


Emelie!


Magda, Sara och Emelie=)

Solle!

Förra helgen var jag upe i Sollefteå och hälsade på lite! På lördagen blev det 3- års kalas för Gustav eftersom han fyllde år i Fredags! Blev två olika tårtor, cup cakes och, kakor och bullar!

På kvällen for vi till Nipan och käkade middagsbuffé!!


Bodypump!

Ikväll blir det ett bodypump pass med Elin=) Känner mig riktigt taggad!!


Träna å thai

Efter jobbet idag stack jag och Magda iväg på ett kortare träningspass! Kommer knappt ta mig ner för trapporna här hemma imorgon:)

Nu har jag duchat och sitter och väntar på mamma och kusin som ska komma hit med thaimat!!

Åren går!

Åren går in i varandra, och jag inser att tiden är kort, årstiderna smälter samman, och jag vill minnas det jag en gång glömde bort.




DH

Känns som man inte gör annat än sover, jobbar, äter och kollar på tv på veckorna! Imorgon slutar jag tidigt ialla fall så måste ner på stan och fixa lite saker, bland annat gå på banken och kolla upp lite saker.. Det har nämligen dragits 2 gånger från mitt konto en gång när jag tog ut pengar på Rhodos..

Nu blir det Dh=)

Semesterbilder del 1!


Hemma från Rhodos!!

Sent i Måndags natt landade vi på Arland! 19 timmar senare än tänkt pga strejk... Trötta som vi var tog vi in på övernattnings rum skycity och sov några timmar tills tåget till Hudik skulle gå! Exakt ett dygn senare än planerat var vi hemma i Glada Hudik!

Veckan bestod av sol, bad, mat, goda drinkar, shopping och allt som här till!

Vädret var toppen bra hela veckan förutom i Söndags då det var det värsta regnoväder som jag någonsin beskådat...
Chekade ut från hotellrummet redan klockan 12:00 och klockan 23:55 skulle bussen hämta oss och ta oss till flygplatsen för hemfärd mot Sverige (trodde vi..)

Köpte ett paraply för att vi ville ut och shoppa men insåg ganska snabbt att det inte var någon idé då vi insåg att vi ändå skulle bli dygnsura.. Väntade på hotellet i lobbyn och till slut kunde vi äntligen ta oss ut:)

Under dagen fick vi sms om att flyget skulle bli sent så insåg redan då att vi skulle missa vårat tåg från Arlanda..Tiden gick och någon fick reda på att det skulle bli upp till 4 timmar sent, men det visade sig vara värre än så, planet skulle inte gå fören 20:05 på Måndagkväll.. Vi åkte ändå med bussen till flygplatsen på Söndagskvällen och när vi kom dit fick vi ställa oss i olika köer där vi blev tilldelade nya hotell..

Trodde verkligen att vi skulle få ett skithotell då med kakerlakor i sängen men det visade sig vara precis tvärtom! Vi fick värdens lyxigaste hotell och vi som fick komma dit fick det bästa hotellet av oss alla=)

Hotellet var så lyxigt att man känndes lite konstigt, lite för fint för oss vanligt folk:) Fick den största frukostbuffen som jag sett i hela mitt liv!! När det var dags för lunch var det dags att åka till ett annat hotell och äta och vänta där tills bussen till flygplatsen skulle gå..

Inte ens då var vi helt säkra på att vi skulle få flyga hem men det fick vi!!

Tack Rhodos för en underbar semester!!!!!

Har nu hunnit jobba i 2 dagar och imorgon bär det av till Sundsvall med jobbet..

Hej Rhodos!!

Idag flyger vi till Rhodos=)

Underbart, härligt!!!!!!


26 år..

Nu är jag 26 år men känner mig inte äldre än 21... Jag är nu mera ännu närmare 30... 30 lixsom, då är man ju vuxen på riktigt...

Min ungdom är slut från och med igår, var en föreläsare på malmö högskola som sa att ungdomen slutar när man blir 26.. Så nu säger jag hej till vuxen värden!


Min Födelsedag!!=)

Idag är det min födelsedag=)

Bilder från min och Magdas 25-års fest förra året:


RSS 2.0