Klipppanik!

Igår gjorde jag något helt spontant! Jag beställde en klipptid tills imorgon... Vad har jag gett mig in på? Hur ska jag klippa mig? Kommer jag ångra mig? Buuuuuuu, vad ska jag göra?....:) Är less på mitt hår nu och på att inte ha någon frisyr men sammtidigt vet jag att jag inte orkar göra iordning håret när jag kliver upp! Har tänkt lite ialla fall och känner för att klippa lite parge! Får se imorgon när jag sitter där i stolen men något måste göras och det är nu, helst igår!


Afro=)

Jag och Magda stack iväg på ett Afropass idag och det är verkligen jätteroligt=) Om ni inte testat på det ännu så måste ni absolut göra det snart, ni kommer inte ångra er!


Tråk, Kina, Pizza och Kalas!

Började dagen i Sundsvall på Avenyn där det var dags för kurs nummer två med jobbet! Har aldrig hållt på att somna så många gånger som idag, kunde verkligen inte hålla ögonen öppna! Ganska tråkig kursdag med andra ord! Lunchen blev på en Kinaresturang med två jobbkompisar och middagen blev en halv pizza med mamma. Efter pizzan var det dags att åka på 26-års kalas för kusin som fyllt år och jag kom precis hem därifrån!

Snott namn!

Jag gillar inte Daniel och Victoria längre! De har tagit mitt namn på mitt kommande barn, Estelle ska mitt barn heta om jag nu får barn någongång:) Kommer alla att tro att jag härmar prinssesan!

Amstaff!

Igår när jag kom hem gick jag ut en sväng med Elin och hennes kompis hund:) Blev inte så lång promenad men en liten bit kom vi i allafall! Värdens sötaste amstaff hund på åtta månader, och jättesnäll! Dom är ganska stora de där hundarna...!


Ingen TV

Idag har jag varit utan Tv i tre veckor tror jag! Rätt skönt ändå att inte ha en massa program och serier att stressa till:) Men förmodlingen får jag min tv på Onsdag!


Ett tag sedan...

Över två veckor sedan jag var inne här! Har helt enkelt inte tid längre! Jobbar heltid, tränar och så är det en del annat som drar;)

Efter jobbet idag drack jag en såndär shake till middag, skulle på ett dubbelpass å träna så han inte laga mat! Ät aldrig en sån till middag, blev inte ens mätt och mådde illa på slutet av träningen! Står på förpackningen att den kan ersätta en måltid men tro inte på det!!


Skruvar å donar

Uppdrag skruva ihop köksmöbler i fullgång! Eller jag sitter här och Lisa skruvar och kämpar, jag väljer musik, softar och tar det bara lugnt:) Precis som det ska vara! Bildbevis kommer senare när allt är klart och när jag orkar!

RSS 2.0