Längtar bort....

Längtar tillbaka till Tunisien!




Bloominghome

http://www.bloominghome.se/se/

Bloominghome är en sida som jag tycker ha många fina prylar till hemmet! Har aldrig beställt därifrån men är riktisgt sugen på lite saker jag hittat!



Tillbaka efter ca: 6 år...

Igår jobbade jag på en förskola där jag inte satt min fot på ca sex år... Jag viste inte ens att det stället existerade längre. Lite nervöst gick jag dit och på vägen funderade jag om den verkligen fanns, jo vist fans den kvar och där arbetade en kvinna vars barn jag haft på en förskola 2005!

Kändes jätte bra att vara tillbaka där, söta barn och trevlig personal också! Stängningen fick jag även ansvara för vilket gick kanon!!

Norrland till Skåne del 1

I Augusti 2005 drog jag och min kompis Fia iväg på en efterlängtad resa till Bulgarien, vi var 19 respektive 17 år! Där träffade jag min dåvarande pojkvän Niclas. Efter fem månader bestämde jag mig för att flytta ner till Skåne, detta var alltså Februari 2006!

En månad efter flytten till Skåne flyttade jag in i en etta med stort kök i Kävlinge, min första riktiga lägenhet med förstahands kontrakt. Arbetade då på Ica Maxi i Löddeköpinge och livet lekte. Tack vare Anna L, Emelie P, Ann-Catrin N, Sandra K och Camilla J blev tiden på Maxi en fantastisk, rolig och minnesvärd tid! Tack tjejer för tiden jag fick med er=)

Fortsättning följer.....



Niklas är bäst å så är de bara!

http://www.facebook.com/Nilzen.sweet
Lite gratis reklam!

Hej och välkommen=)

En presentation kommer inom kort när jag orkar skriva=)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0