Fyllda paprikor med myntayoghurt

Någon dag ska jag börja bli nyttig, eller ialla fall försöka... Hittat ett recept från du är vad du äter som ser smarigt ut!


Blodpudding å brandvarnaren!

Steker fläsk och blodpudding och har aldrig sett så mycket stekos! Brandvarnaren tjuter och jag skriker, springer omkring och hoppar, ja en helt vanlig Torsdag på Parkgatan!


Clean

Var på Åhlens med Magda nyss och hittade nya parfymer som luktar sommar! Älskar den rosa flaskan<3


Sundsvall på 5 timmar

Idag bar det av mot Sundsvall för byte av kaffemaskinen men inte vet jag om den här nya var så mycket bättre? For halv tio och var hemma halv tre så det blev en snabbvisit där, fanns ändå inget att köpa, bara skit! Blev i alla fall 2 paket servetter, fyra underläg en förpackning med chailatte och en vanlig kort tajt kjol bara...
På vägen hem blev det lunch på bite line:)

Må som en kung!

Jag har börjat lesna på divansoffor, det är divan soffor hit och dit. Tror nästan alla kottar har en divansoffa hemma nu med undantag syster och mamma:) Jag vill ha en snygg klassisk soffa med fotpall och fotölj! Nej jag bestämmer att när jag får hus ska jag införskaffa ny soffa från kanske mio!

Här är det jag vill ha men i någon annan färg och heter Oxford, passar min stil mera också:


Julaftonen


Lite klappar

Några av julklapparna:


Min nya kompis

Min nya kompis som jag fått av mamma:




Vill ha

Vem vill inte ha detta förkläde från lexington??????


Lexington?

Ska nog unna mig lite nya handdukar efter jul, är väldigt mycket inne på lexington! Men vilken färg måntro...


Sushi, bingo och jul!

Blev sushi till middag idag för mig! Var supergott som vanligt, denna gången blev det 15 bitar:) Gott, gott, gott!!

Köpte den allra sista julklappen idag också, är väldigt nöjd med alla julklappar som jag har köpt!

Strax börjar bingolotto och shit vad mycket man kan vinna, och med två lotter har man ju dubbelt så stor chans ju;)

Hittade föresten en blus att ha på mig imorgon, dock ingen röd men en lila! Inte illa det heller:) Imorgon blir det lila blus, svarta byxor och vågigt hår=)

God jävla jul:)

Bara värre å värre!!!!!

Å heregud ta mig igenom denna kväll snabbt tack!!

Åkte från jobbet och skulle ner på stan för att köpa de sista julklapparna, bilar å folk överallt! Fick till och med göra en snabb omkörning på parkeringen för att sno en ledig plats:)

På stan går alla i snigelfart och man kommer inte förbi, trångt som den... Får knuffa och gå in i folk så att de fattar att man vill förbi!

Hittade en röd tröja på Gina igr som jag tänkte köpa för att ha på mig på julafton men glömde köpa den. Idag var jag där för att köpa den, men tror ni att det finns någon kvar?? Nej inte en enda!!!!

Gick på Åhlens, Lindexc och H&M men där fanns inte ett skit att köpa,m bara fula kläder!!  Jag får gå naken på julafton...

Gick till ett ställe för att köpa en julklapp, men nej då kan de inte ta kort... sa till hon i kassan att jaha då sket det sig.. Gick till bilen för att köra hem men ångrade mig och gick till bankomaten för att ta ut pengar och sen gick jag tillbaka dit och köpte julklappen...ganska så irriterande!!

kom hem och gick ner till tvättstugan för att hämta tvätten men tror ni tvättmaskinen vill öppna sig? Nej då... Fick prova att starta den igen och trycka på nyckeln...men gick det? Nej såklart inte!!! Tvätten blev dygnsur för att den hade startas igen... Tillslut fick vi upp den så var bara att slänga in det i den andra maskinen på centifugering... 7 minuter extra fick jag sitta i tvättstugan och stirra...

Underkläderna skulle in i torktumlaren men tror ni att torktummlaren funkar? Nej inte det heller! Blir galen!!
Betalar så mycket i hyra och i Februari ska de höja den med 2-4 procent!! Aldrig i livet! Hyresvärden får fan åka en gång i månaden och kolla så saker och ting funkar tycker jag! Älskar lägenheten och läget men med den här standarden så undrar jag hur fan jag ska göra....

Betala mera i hyra är jag då inte sugen på när det inte ens finns en tvättstuga som funkar som den borde!
Efter jul ringer jag hyresvärden å klagar!!!!!!


Julklar!

Nu får julen komma snart:) Julbaket är klart, julskinkan står i ugnen, endast en julklapp kvar att köpa, den stora julstädningen är klar och det är renbäddat i sängen!


kakor!

Här är en bild på några cashewnöttskakor som jag bakade ihop igår:


Bra hyresgäst?

Måste ha varit en riktig bra hyresgäst jag=) Igår när jag hämtade posten låg en julklapp i brevlådan från hyresvärlden... Den tredje julklappen för i år!


Husmoderlig!

Har precis gratinerat eller garnerat en skinka eller vad det nu heter! Den livs första egna skinkan, det är stort, nästan så jag fäller en liten tår:)


Saffransbiscotti!

Japp, det har jag bakat ikväll! Första gången jag provade att baka det och de blev jättebra=)


Alltid tåg!?!

Varför ska alltid det förbaskade tåget komma när jag ska till jobbet eller hem från jobbet?? Speciellt när jag har bråttom, då kommer tåget alltid!!!!!!


Vuxen eller kärring??

Jag har gjort det, jag har blivit med bingolotter:) Vad har jag gett mig in på? Har ju inte spelat bingo på kanske 15 år!! Vuxenpoäng eller bara varning för kärring poäng??


Sno den, snälla!!

Jag önskar mig en sak i julklapp! Snälla, snälla Tomten jag önskar att någon vill sno min bil och sen åka till skroten med den, då skulle jag bli överlycklig!!


Ville bara säga

Att jag handlade mat för 1096:- idag, ja det är dyrt att leva!

Solle-Hudik

Var lite snö då när vi körde hem från Solle... Men hem kom vi i alla fall:)


Måste ha varit jättesnäll....

Jag måste ha varit en jättesnäll fröken i år.. Jag har så gulliga barn med familjer på jobbet som tänker på en mitt i julstressen, så gulligt och omtänksammt att ge julklappar till fröknarna ju=) Blir ju nästan lite rörd!




Vad är det i lådan ??

Undra vad det kan vara:) Nu blir ni allt bra nyfikna va?

Joo för det var det här=: (Var en julklapp också i men det kan jag inte visa här...


30 år!

Några bilder från Systers och Malins 60-års fest! Dock knäppte jag inte alls så många kort...


Fest å stoj!

Jaha, imorgon tar vi bilen å kör upp till Sollefteå/Solle för att spendera helgen där! Imorgon fyller min lilla Elias åtta år!! Åtta år, vart tar all tid vägen? Jag har såklart önskat systers porterstek och portersås dagen till ära! På Lördag väntas 30- årsfest gånger 2! Syrran och Malin slår ihop och firar tillsammans! Blir nog rätt lugnt eftersom vi måste köra bil hem på Söndag...


Citat från mig!

Jag kan nog snart skriva en ordspråksbok tror jag! Ska bara samla på mig cirka 100 stycken till! Här kommer två ordspråk/Citat sagt av mig:

Du sätter dig i din egen sits!

Ljuger först som ljuger sist!



Kul Helg=)

Var ju i Gävle i helgen! På lördagen blev det shopping och lunch på stan tillsammans med Magda och Therese, så nu har jag nog bara cirka två julklappar kvar att köpa!

Efter shoppingen bar det hem till Tess för duchning, sminkning, middag och förfest, sen bar det av till heartbreak som vanligt när man är i Gävle=)




Nyrenoverat badrum=)

Äntligen har mammsen renoverat badrummet, eller hon har alltså inte renoverat själv då utan några händiga killar:)
Blev väldigt fint och bra det där!!

Se själva, för här kommer bildbevis men duchdörrarna fattas, de kommer först imorgon:)


Hos mamma 3 December

Förra helgen bjöd mamma oss på jättegod mat:) Rökt fläskfilé är nog ett av de godaste kötten som finns!
Innan middagen bakade jag och mamma lussekatter!


Hemma från jobbet...

I gårkväll hade jag feber igen och i natt har jag hostat så jag nästan har spytt så mhar inte sovit mycket kan jag säga...:(  Idag blev min första sjukdag sen jag började ny jobbet! Jag minns inte sist jag stannade hemma från något jobb.. kan inte ha hänt sen jag hade magsjuka när jag bodde i Skåne, kanske var någongång 2008! Känns lite fånigt att vara hemma men det är nog bra att bara vila upp sig i 2 dagar så jag blir riktigt bra!



Gävle idag!

Ska alldeles strax sticka ner till tågstationen för att möta upp magda och ta tåget mot Gävle! Har som mål att bli klar med de sista julklapparna... får se hur det går!

I Gävle möter vi upp Therese och vi tillbringar helgen hemma hos henne:) Ikväll blir det godmat, vin och en utgång med de bästa=)

De tre mupparna:


Grattis Malin!!!

Idag är det min namnsdag så grattis till mig själv! Namnsdag på självaste nobel och allt:) Det ni!! Har alltid namnsdag på nobeldagen!

GRATTIS!!!!!!


Lyxchoklad

Lyxade till det igår och köpte lyxchoklad! Bara inte alla är slut när jag kommer hem från Sthlm ikväll....


Skyr!

Äntligen kan man köpa Skyr yogurt i Sverige=)




Sthlm imorgon!

Imorgon bär det av till Sthlm men jobbet över dagen! Nu tänker ni nog, vilken lyx de har som får åka dit å shoppa, götta sig å käka på finresturang, men nej vi ska på studiebesök!

Studiebesöket är till en förskola i Nacka som har vunnit flera priser, de har vunnit pris i Qualis tror jag, ni vet ändå inte vad Qualis är och det orkar jag inte skriva heller:) Läs tre och ett halvt år på högskola och börja jobba ett tag, då kanske ni kommer fatta (åtminstonde om ni jobbar i Hudik eller typ Nacka).


Kaosmorgon kan man säga!

När jag vaknade idag var febern borta! Kollade på min telefon och såg att Elin hade skickat sms vid fyratiden, hon hade fått magsjuka.. Stackaren! Jag fick ta öppningen och En till kom också strax därpå, sen ringde nästa personal och medelade att hon var sjuk.. Det var 5 sjuka idag, 1 sjukskrivning, och 2 borta i Gävle.. Kan säga att det var lite kaos. Plus att en av oss var "låst" till ett barn hela dagen! På frukosten fick jag vara på småbarns och även vikarien inne hos oss, så den andra på min avdelning blev själv med barnen..

Fanns inga vikarier att få tag på men tillslut dök det upp två stycken som dock aldrig varit på vår förskola förut...
Hade lite dåligt samvete när jag gick hem klockan två och den inne hos mig blev ensamm än en gång.. Men det gick bra för henne och man har ju ett liv utanför jobbet också..eller i alla fall jag har det:) Har ju även haft feber två kvällar och nätter... Om jag hade varit sjuk idag hade det verkligen inte funkat...




Feber=(

Jaha, har tydligen feber igen då... Trodde den hade gått över. Hade feber igår kväll och i natt men imorse när jag vaknade var den borta men alldeles innan jag åkte till jobbet hade den kommit tillbaka så jobbade ändå! Har inte en ända frånvaro från jobbet, det ni, klå det om ni kan:)

Var väll inte pigg imorse på jobbet, men någon måste ju jobba, jättemånga som är sjuka... Kan inte vara hemma imorgon... Två personal redan borta från min avdelning så jag måste vara bra då!! Har heller inte råd att vara sjuk och förlora pengar.... Jag är stark så jag jobbar ändå!


Fia till Sverige!

Fia ska bo i Hudik i sommar och ingen är gladare än jag=) Gud vad vi ska hänga på Hölik!! Längtar!!!! Hon flyttar hem till Sverige!!


Oj då...:)

Upps, råkade vist äta lite för mycket köttfärssås idag...


Lattefrukost<3

Yogyrt, bröd å latte<3


Nescafe Dolce Gusto i min ägo!!

Jag har blivit med min livs första kaffemaskin, det ni:) Nu tänker ni nog som känner mig: men du dricker ju inte kaffe, och nej jag hatar och avskyr kaffe!! Men som ni kanske inte vet så kan man faktiskt göra allt möjligt i den, till exempel: Chailatte å vanlig latte å tusen miljoner andra konstiga smaker så det så!!:)

Några suddiga bildbevis:


Laxrullar!

Personalfesten var trevlig och vi åt mycket god mat och drack gott:) Några fick mera av det goda än de andra, jag tillhörde faktiskt de som inte fick allt för mycket av de goda:) Gamlingarna härdade ut till fyra tiden har jag hört ryckten om medans vi unga stack vid ett;)

Vår förrätt blev faktiskt rätt lyckad, de sa i alla fall att den var god men vad vet vi, de kanske ljög=)

Slänger upp en rätt dålig bild som bevis:


Hot & Våld!

Dags att sticka till bromangymnasiet på hot och våld i två timmar...!!



Personalfest=)

Strax är det dags för personalfest på jobbet:) Ska vara i lekhallen, stackars barn de kanske inte har någon lekhall kvar  när de kommer på Måndag=)

Jag, Elin och Linneas lag står för förrätten! Lite nervöst är det allt men om det skiter sig och smakar urk kan vi skylla på att vi är unga och oerfarna i alla fall;)




RSS 2.0