Tack för denna tiden!

I 9 månader har du varit mitt hem och imorgon är det dags för ett nytt kapitel i mitt liv, flyttar då till lägenheten brevid dig! Hoppas de nya hyresgästerna kommer ta bra hand om dig, det förtjänar du!

I 9 månader har jag boat mig ett bo hos dig och du har alltid välkomnat mig med öppna armar varje dag efter jobbet. Men nu går jag vidare utan dig, du är så dyr och jag vill kunna spara lite pengar också, inte bara betala dig dyra pengar varje månad....

Langos kvällen 2011 hade vi hos dig, små roliga mysiga förfester har du bjudit på och du har aldrig klagat! Tack för alla månader som jag fick med dig=)

En jul har jag hunnit tillbringa med dig, med min livs första egna julgran till och med! Den julen bakade jag även mina allra första saffransbiscoutie hos dig:)

Du gav mig en walkin closet och många stora gardrober där alla mina kläder, skor och väskor fick plats och imorgon flyttar jag till en lägenhet utan walkin closet!

De flesta som besökt dig har blivit kär i dig för din charm och vindsvåningsfinhet:)

Du tog mig med storm och nu hoppas jag att din granne, min nya lgh tar lika bra hand om mig!

I natt sover jag sista natten för alltid hos dig för imorgon är det dags för ett nytt liv och ett nytt kapitel i mitt liv i min nya lgh!

Det är mormor och morfars grannan som kommer flytta in hos dig och jag vet att de kommer älska dig!

Tack för mig och jag hoppas vi ses någon gång igen!

Några dåliga bilder tagna i farten:





Örebrobilder!


Road trip

I Lördags gjorde jag, Therese och Kristoffer en liten road trip till Örebro! Så himla roligt att åka bil också! Strålande sol var det hela helgen! Någon bild kommer senare...

Förfest med jättegod tårta som Carro hade bakat, limosin till krogen, skitbra musik och dans hela natten är inte helt fel!

Bjudmiddag

Igår var jag ett snällt barn och bjöd mamma på middag:) Hon fick kokt torsk, potatis, sås, grönsaker!


Lammbiffar!

Dagens middag blev lammfärsbiffar med fetaost, matvete kokad i grönsaksbuljong och matlagningsyogurt med vitlök:) Inte ofta jag lagar mat nu för tiden men idag slog jag till!


ARG, förbannad!!!!

Nu är jag arg på riktigt, riktigt j-vla förbannad är jag!! Nu får det vara nog!!!! Under 2011 har jag pluggat heltid, haft två jobb och slitit som ett djur och vad får man för det? Inte ett dugg.... Nä nu ska jag tydligen betala tillbaka 2748:- på skatten! Var in nu precis och kollade min deklaration och fy vad surt:( Bara att strunta i att äta mat i tre månader så ska det nog gå bra! Ska i alla fall utreda varför jag måste betala tillbaka.. Ska ringa mina förra jobb och undersöka saken för nu är jag arg, riktigt arg!!!!

När jag ändå är igång så fortsätter jag! Köpte dyr musli idag som verkade jättegod, stod hasselnötter, kokos och jordgubbar stort på förpackningen. Kommer hem och ska äta lite med yogurt innan träningen och jag börjar spotta, nä då är det tydligen russin i också! Kan de inte bara skriva det stort också så jag vet! Hur ofta orkar man läsa hela innerhållsförteckningen då?? Nej inte alltid! Får väll sålla ut alla russin då så går det nog bra!

Sen är jag arg på sjukvåden också! Den fungerar jag aldrig som den ska och jag får aldrig hjälp eller blir tagen på alvar... 150 spänn fick jag betala också... för ingenting... Läkaren sa att jag skulle ringa när jag kom hem och boka ett alergitest, ringer någon dag senare och då svarar en som sitter i telefonen som inte ens är läkare, har aldrig träffat mig och inte sett mina ögon. Hon säger att alergitest, då får du säkert vänta flera månader, kan inte ens skriva in dig i kön, den är jättelång! Ta en claretyn så blir det bra! Öööö vad vet hon om mig? Hon säger att jag har pollenalergi fast hon inte ens träffat mig, läkaren vill att jag gör test men hon i telefonen tycker inte det, men tillslut skrev hon in mig i kön i alla fall...

Väskan

Min nya kalvskinnsväska:


Ut och res

Just nu är jag jättesugen på en utlandsresa men får nog vänta till September då det förmodligen blir en vecka i Side i Turkiet:)




Kalv

Klickade precis hem en kamelfärgad kalvskinnsväska:) Wihooo, kommer bli jättesnygg nu när det är vår! Bild kommer när jag får hem väskan! Farligt att sitta hemma själv en Fredagskväll, shoppingfingrarna kliar... Men jag lovar jag har inte shoppat några skor idag;)


Äntligen helg!

Äntligen var det sista jobbdagen idag och nu är man ledig i hela 2 dagar!! Ikväll kommer syster med familj och vi ska äta sushi, ja jag vet jag ska äta det igen:) Kan aldrig tröttna på denna mat!

Ikväll är de här hos mig och äter, imorgon lunch hos mormor och morfar och sedan middag hemma i Hög! Söndagen bjuder på hockeycup hela dagen!

Lilllördag och sushi igen:)

Tack för sällskapet ikväll Sarah och Magda! Var lika gott med sushi som alltid och även denna gången fick vi extra bitar:) Sarah hade med sig efterrätt igen och denna gången blev det vaniljbullar, köpte även glass som vi tryckte i oss också!


.....

I'm gonna love you like I've never been hurt before

LördagsSushi!

Igår blev det också Sushi till middag! Blev 15 bitar och lite vin:)


OnsdagsSushi!

Onsdagen denna vecka bjöd på Sushi med fina vänner hemma hos mig:) Alla tjejor fick en extra sushibit av kocken, tack för det:)

Magda hade köpt med sig winerbröd till oss alla och Sarah hade bakat värdens godaste kladdkaka!

Detta måste vi göra om snart flickor!!


Vårfrächt:)

Äntligen börjar våren att komma hit! Idag inveg jag den med mina svarta converse och solglasögonen började jag med förra helgen:) Även lägenheten får lite nya saker, men får inte köpa så mycket nu då jag flyttar om cirka tre veckor! Har köpt tre par nya skor så nu får våren gärna komma på riktigt!




Fräch!

Har varit på salongen idag och fått ögonbrynen noppade och färgade=) Så lyxigt att bara sitta där och halvsova:) Man borde gå och göra det kanske en gång i månaden så man håller sig fräch, för att noppa ögonbrynen är en sak jag aldrig skulle göra själv!

Bildbevis!


Sollefteå!

I Fredags åkte jag och mamma upp till Sollefteå, körde halva biten var. Det blev god mat, hockey, sol, pulckabacke med korv grillning, stan, kolla på nya huset och massa annat:) Å just ja, de har fått sin lilla bebis hundvalp, en bordercollie på nio veckor=) Så söt!


Ny människa?

Då var det gjort! Två decimeter kortare i nacken och en och en halv decimeter kortare fram=) Känner mig som en ny människa, det behövdes verkligen en förändring! Är supernöjd!! Tack Evelina=) Återkommer kanske om 8 vecker! Bild kommer senare!

RSS 2.0